Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Як бізнесмени із Дніпра попалися на крадіжці у Херсоні

January 29, 2021

Енергетики постійно проводять рейди та викривають нахабних крадіїв електроенергії.

Під час чергової перевірки інспектори прибули у м.Херсоні на цілісний майновий комплекс фірми «Технопарк», яке належить підприємцю із м. Дніпро, і виявили самовільне підключення електроустановок до електромереж поза приладами обліку. Це означає, що власник Товариства забезпечував діяльність підприємства нечесним шляхом, крадучи електроенергію. За фактом виявлених порушень складено відповідний Акт та нараховано суму нанесених збитків. В результаті таких дій енергокомпанії завдано шкоди на суму понад 1,3 мільйони гривень.

АТ «Херсонобленерго» звернулося до Господарського суду Дніпропетровської області про стягнення вартості недоврахованної електроенергії в розмірі 1 млн 301 тисяча 610 грн. з горе-бізнесменів.

Розглянувши усі матеріали справи, суд виніс рішення про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю вартість недоврахованої електроенергії та суму судових витрат.

Так, заїжджі бізнесмени думали, що економлять, а вийшло навпаки. За безоблікове споживання електроенергії доведеться сплатити чималеньку суму.

Енергетики закликають споживачів відповідально користуватися електричною енергією. Якщо Ви стали свідком крадіжки струму, просимо сповістити про це в поліцію та на гарячу лінію служби захисту економіки за телефоном 0552-421-666. 

Нагору